TASSEN CLINICS

CUSTOMIZE JE EIGEN DESIGNTAS MET EXCLUSIEVE LEERSOORTEN

Exclusieve tassenclinics

Ben je een liefhebber van bijzondere uitjes? En houd je van mooie, exclusieve tassen? Onze High Class Tassenclinic biedt het beste van twee werelden. Het is een complete belevingsavond voor bijvoorbeeld collega’s, vriendinnen, zussen en moeders met dochters. Wil je een exclusief verjaardagscadeau of onvergetelijk bedankje geven? Wij verzorgen een mooi ingepakte cadeaucheque ter waarde van een Tassenclinic.

Gezelligheid en contact centraal

Onze Tassenclinic is een ontspannen en gezellige belevenis. Het samenzijn staat centraal. Je leert elkaar als deelnemers eens op een andere manier kennen, in een ontspannen en vrolijke sfeer. Je hebt boeiende gesprekken. En misschien doe je wel waardevolle nieuwe contacten op. En natuurlijk houd je er een fraaie, exclusieve tas aan over. Gemaakt van het beste runderleer. Dik leer met karakter. En hoe langer je de tas gebruikt, hoe mooier het leer.

Een complete belevingsavond

Je beleeft een complete avond uit, inclusief smakelijke live-cooking buffet. Lees meer over het programma.

Hoogwaardige kwaliteit, exclusieve uitstraling

Ons leeratelier heeft – afhankelijk van de drukte – enkele weken nodig om je tas te maken. Wij kunnen de tas opsturen, maar je kunt de tas ook ophalen, samen met de andere deelnemers. Het leuke is, dat je elkaars tassen kunt bekijken en vasthouden. Je hebt de keuze uit tal van modellen. Van exclusieve zakentas tot karakteristieke handtas voor de vrije tijd.

Tassenclinics.

De clinics zijn bij ons te boeken in groepen van 4-8 personen.  Voor grotere groepen wijken wij uit naar andere locaties.

 

Kosten:

De kosten van een tassenclinic zijn € 400,– p.p.  inclusief B.T.W. inclusief dinnerbuffet en hapjes en drankjes.

 

23 replies on “Tassenclinics

Leave a Reply