Exclusiviteit

Miss Tulin is een exclusief atelier. De eerste indruk maak je maar één keer en dat weten Italianen als geen ander. Met gevoel voor stijl en charisma maakt iedere Italiaan een onberispelijke ‘acte de presence’. Wat de Italianen kunnen, kunnen wij bij Atelier Miss Tulin ook. Prachtige custom-made presentatiemappen en tassen voor de modebewuste man en vrouw. Dutch design geccombineerd met Italiaans rundleder resulteert in stijlvolle mappen en tassen die ook volledig in je eigen huisstijl uitgevoerd kunnen worden, zelfs met logopress. Met keuze uit maar liefst vijftien verschillende kleuren, diverse exclusieve lederprints en ambachtelijk oog voor detail. Daar maak je dus indruk mee.

Kwaliteit en duurzaamheid

Miss Tulin levert puur handwerk – made in Holland – door échte vakmensen die het oude ambacht tot in de puntjes beheersen. Met een item uit het Atelier Miss Tulin heb je écht iets unieks in handen met een exclusieve uitstraling. Onze mappen en tassen maken nu nét het verschil bij je persoonlijke presentatie, of bij die zo belangrijke eerste indruk.

Het atelier van Miss Tulin

Miss Tulin is een exclusief atelier. Elegant, opvallend representatief en ontstaan vanuit de behoefte naar luxe designmappen en tassen matchend bij je eigen huisstijl en uitstraling. Een prachtig concept waarvan de naam Miss Tulin het complete plaatje omvat. Match je ideale set & impress met je personal & handmade businessmap of designtas. Daarnaast ontwerpen wij exclusieve tassen voor de kunstwereld. Bij een schilderij wordt een lederen tas gemaakt zodat je het schilderij terug ziet komen op de tas en je een unieke tas in handen hebt.