NOOIT MEER ZOEKEN NAAR DE PERFECTE TAS!

Inspirerend blog van Manon, owner @FashionAddicted en projectmanager @iOnline:

Ik denk dat ik spreek voor het merendeel van de vrouwen die van tassen houden. Voor mezelf kan ik me geen leven voorstellen zonder tassen! Het is de eye-catcher (naast schoenen) van je outfit. En het zegt iets over je persoonlijkheid. Mijn tassencollectie bleef groeien de laatste jaren en om afscheid te nemen van een van mijn tassen is voor mij erg moeilijk. Maar toen ik mijn ouderlijk huis verliet om op mezelf te gaan wonen, was het tijd om eens goed te kijken naar mijn tassencollectie. Ik besloot om een heleboel tassen weg te geven en een kleine verzameling van 40 tassen te behouden (ik weet dat het nog steeds een grote hoeveelheid is).

Toen ik keek naar mijn tassencollectie, miste ik de #PERFECTE BRUINE #TAS! Ongeveer drie jaar geleden ben ik begonnen met deze zoekopdracht en ik vond een bruine tas. Maar na een paar maanden was deze tas al stuk. Dus was het tijd voor een kwalitatieve goede nieuwe tas. Sinds deze bruine tas had ik nog steeds niet mijn ideale bruine tas gevonden.

Dit was een inleiding tot iets heel cools wat ik deed: Ik maakte mijn eigen tas !!! Ik denk dat dit de droom van elke vrouw is. #Maak je eigen tas die bij jouw wensen en stijl past.

Toen ik hoorde over dit concept, werd ik zeer enthousiast en na een mailconversation met de eigenaresse van dit coole concept heb ik mij direct ingeschreven voor een van de tassenclinics.

Via Ann van Miss Tulin, maakte ik een schitterende tas en ik wil je graag vertellen over de avond en de tassen workshop!

We kwamen om 17.30 uur in het prachtige huis van Ann. Ons eerste drankje was een heerlijke non-alcoholische gratis cocktail (dat was leuk want ik moest nog naar huis rijden). Na wat praten en ontmoetingen met de andere mensen was het tijd voor het diner. We hadden een Indonesische kok en ik kan u vertellen dat het eten heerlijk was!! Daarna was het tijd voor het echte werk!

We gingen naar beneden naar de workshop ruimte. Het was een mooie ruimte met veel inspiratie en ook veel leer. Veel verschillende kleuren leer, en een groot aantal verschillende tassenmodellen met bijbehorende patronen in verschillende maten; different models waar je uit kon kiezen; Het was hemels! Je kon uit verschillende modellen tassen kiezen die je kon customizen. Ik besloot te gaan voor een laptop grootte, zodat ik de tas iedere dag kan gebruiken tijdens mijn werk. Zoals ik in de inleiding al zei, wilde ik een bruine tas.

Het was een moeilijke taak om de perfecte bruine kleur te vinden en ook twijfelde ik ineens een beetje over de kleur bruin zelf, omdat er zoveel mooie kleuren waren. Maar ik wilde een bruine tas, dus moest het ook een bruine tas worden. Ik pakte een cognac bruine kleur en een licht bruine kleur met een patroon. Dit was de moeilijkste taak van de workshop. Maar toen ik eenmaal besloten had dat het deze twee kleuren moesten worden werd het tijd om elk stuk van de tas te snijden.

Je had dan een stuk van de tas en dan moest je het bijbehorende leer traceren en het leer gaan snijden met een schaar. Dit duurde ongeveer 1,5 uur denk ik. Daarna moest ik beslissen welke kleur de voering zou worden, en ik heb voor een neon roze kleur gekozen. En voor de gespen koos ik mat zilver.

En daarna was mijn tas klaar! Ok, niet mijn hele tas. Omdat de tas uiteindelijk in elkaar wordt gezet door een tassenatelier. Dus na twee weken wachten was de tas definitief klaar !! En ik kan u zeggen dat ik erg blij ben met het resultaat. De tas is perfect, de kleuren zijn geweldig en ik vind de tas erg mooi geworden. Ik denk dat dit mijn favoriete tas wordt, en wat ook zo leuk is, is dat er slechts een stuk is van deze tas in de hele wereld en dat is voor mij het meest coole ding!

Neem een kijkje op de website van Ann en laat je inspireren door haar atelier! Ik zou dit aan iedereen aanraden. www.misstulin.nl Hieronder vindt u mijn tas kunt u zien hoe hij geworden is!  http://www.mylifeisafashionshow.com/2015/05/make-your-own-bag-by-miss-tulin.html
#Manon Bruinekreeft, projectmanager @iOnline en owner