Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over de tassenclinics

Vragen over onze handgemaakte tassen en over onze tassenclinics? Bekijk onze lijst met veel gestelde vragen.

Ik zie op tegen het knippen van het leer, want misschien knip ik wel verkeerd.
Geen enkel probleem. De patronen zijn dusdanig groot dat er niets kan misgaan. In het leeratelier waarmee wij samenwerken worden alle patroondelen verder op maat gesneden. En als je echt niet wilt knippen, dan hoeft dat natuurlijk niet.

Is de clinic wel geschikt voor mij? Ik ben namelijk helemaal niet creatief.
Geen probleem. Je hoeft niet perse heel creatief te zijn. Je weet vast wat je wel en niet mooi vindt. Dat is voldoende om een goed ontwerp te maken dat bij je past. En natuurlijk helpen we elkaar. Dat is juist het leuke van de clinic.

Krijg ik ook garantie op de tas?
Je koopt een tas van hoge kwaliteit, qua materiaalgebruik en afwerking. We zijn ervan overtuigd dat jouw tas een heel veel jaren meegaat. Daarom geven we je levenslange garantie. Dus aarzel niet om te bellen als er iets mis is met je tas.

Wanneer heb ik mijn tas?
Nadat je je tas hebt samengesteld, duurt het nog gemiddeld twee weken voordat deze klaar is.. De precieze levertijd hangt af van de drukte op het leeratelier.

Mag ik mijn eigen ontwerp maken?
Je hebt bij Miss Tulin de keuze uit heel veel modellen. Ik ontwerp deze modellen in samenwerking met het atelier. Wil je toch een eigen ontwerp? Meld dit dan van tevoren. Ik maak dan een mal die je tijdens de clinic gaat gebruiken. Informeer naar de meerkosten

Waar komt het leer vandaan?
Het runderleer dat ik inkoop is afkomstig van looierijen in Nederland. Ik selecteer het leer persoonlijk. Er is namelijk veel kwaliteitsverschil. Het goedkopere leer is van het onderste laagje van de huid, wat vrij dun is. Ik kies altijd voor een goede, dikke leerkwaliteit, afkomstig van de bovenste laag van de huid.